Yılbaşına görkemli kutlama

Lüksü ve ihtişamı beyazın sadeliğinde buluşturan Kaya palazzo, konuklarına karlar içerisinde masalsı bir yılbaşı yaşattı. Cemiyetin ünlü isimleri zirvede eğlenceli bir gece geçirdi.

Yılbaşına görkemli kutlama

Cemiyet hayatının ünlü isimleri yeni yıl öncesindeki son tatilini Kartalkaya'da gerçekleştirdi. İş, sanat ve cemiyet hayatının önde gelen isimleri yeni yıla Kartalkaya Kaya Palazzo Hotel'de girmeyi tercih etti. Gün boyu pistlerde kayak ve snowboard yaparak, ya da kar motoru gezintileriyle karın tadını çıkaran cemiyetin ünlü isimleri keyifli anlar yaşadı. Akşam otelin eğlenceli programı ile yeni yılı karşılayan ünlü isimlerin renkli anları da objektiflere yansıdı. İstanbul'un ünlü mekanlarında sahne alan ve geniş bir repertuvara sahip Selen Servi, Kaya Palazzo'da yılın beyaz gecesinde unutulmayacak bir yılbaşı yaşattı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.