Yardım galasında buluştular

Çocuklar için gönüllü sanat atölyeleri yapan ‘The Art Of Elysium’un geleneksel bağış balosu ‘Heaven’, geçtiğimiz hafta John Legend ’in onurlandırıldığı bir geceyle yapıldı.

Yardım galasında buluştular

Mehmet ÜSTÜNDAĞ

Sanatı sokağa taşımak ve sanatla buluşma şansı olmayan çocukları sanatla tanıştırmak için kurulan ' e Art of Elysium'un geleneksel bağış balosu 'Heaven', geçtiğimiz hafta Los Angeles'ta yapıldı. Bu yıl ünlü şarkıcı John Legend'in onuruna yapılan galaya, birçok ünlü isim katılarak vakfa destek verdi. Legend'in, ikinci çocuklarına hamile olan eşi model Chrissy Teigen'le katıldığı galaya, Legend'i sanatçı dostları yalnız bırakmadı. Legend, gecede yaptığı konuşmada eşine teşekkür ederek başladı ve sözlerini şöyle sürdürdü: "Baba olmak hayatımı değiştirdi. Baba olduğum için artık şunu daha iyi anlıyorum. Kaynakların adil dağıtılmasına dair büyük sorumluluğumuz var; bu şekilde başka çocukların daha iyi birer hayat yaşamasını sağlayabiliriz."

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.