Yeni nesil mağazaya görkemli açılış

Arçelik, bir Avm'deki yeni nesil konsept mağazasını, davetle açtı. Rahmi Koç'un da katıldığı açılış, cemiyet hayatından ünlü isimleri bir araya getirdi.

Yeni nesil mağazaya görkemli açılış

Mehmet ÜSTÜNDAĞ

Arçelik müşteri deneyimi odaklı yeni nesil mağaza dönüşümünü, Akmerkez'de 25 yıl önce faaliyete geçen ilk AVM mağazasıyla sürdürüyor. Yeni konsept mağaza, Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi Koç, Koç Holding Dayanıklı Tüketim Grubu Başkanı Fatih Kemal Ebiçlioğlu, Arçelik A.Ş. CEO'su Hakan Bulgurlu ve Arçelik Türkiye Genel Müdürü Can Dinçer ile çok sayıda davetlinin katıldığı özel bir törenle açıldı. Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi Koç'un açılışını yaptığı yeni konsept mağazanın açılış davetinde, iş ve cemiyet hayatından ünlü isimler bir araya geldi. Açılışta konuşan Arçelik A.Ş. CEO'su Hakan Bulgurlu, "Dijital dönüşüm perakende sektörünü de dönüştürüyor. Tüketiciler yenilikçi alışveriş deneyimleri arıyor. Biz de kişisel deneyimi önceliklendirerek mağazalarımızı salt alışveriş mekanları olmaktan çıkarıp katma değerli yaşam alanlarına çeviriyoruz" dedi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.