'İyilik' dolu gecede buluştular

Cemiyet dünyasının ünlü isimleri, BİR Kalem markasının özel davetinde buluştu. Gecede yapılan açık artırmadan elde edilen gelir, ÇABA Derneği’ne bağışlandı.

'İyilik' dolu gecede buluştular

Adel Kalemcilik, yenilenen markasını iş ve cemiyet dünyasının katıldığı özel bir davetle tanıttı. Adel Kalemcilik Genel Müdürü Evrim Hizaler ev sahipliğinde düzenlenen davete, Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı. Adel Kalemcilik'in temel değerlerinden biri olan iyiliğe ithafen başlattığı sosyal sorumluluk projesi 'İyilik Ağacı'nın da en büyük adımı yine bu gecede atıldı. Ressam Yiğit Yazıcı'nın hazırladığı 'İyilik Ağacı' isimli eseri ÇABA Derneği'nin eğitim projeleri yararına kullanılmak üzere açık artırmaya çıkartıldı. Aziz Karadeniz'in yönettiği müzayedede eser, 70 bin TL'ye satıldı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.