Lüks yatlar görücüye çıktı

Denizcilik sektörünün buluştuğu CNR Avrasya Boat Show, ünlü ziyaretçilerini ağırlıyor. CNR Avrasya Boat Show’da birçok yatın ilk kez Türkiye prömiyeri gerçekleştirildi.

Lüks yatlar görücüye çıktı

Melih TÜRK

Dünyanın ikinci en büyük tekne ve yat fuarı olan Uluslararası Deniz Araçları, Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarı'nın VIP açılışı CNR EXPO'da gerçekleştirildi. Fuarın açılışını, CNR Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ceyda Erem'in ev sahipliğinde, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Tersaneler ve Kıyı Yapıları Genel Müdürü Salim Özpak, İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Kalkavan, Deniz Endüstrisini ve Denizciliği Geliştirme Derneği (DENTUR) Başkanı Alparslan Sirkecioğlu gerçekleştirdi. 18 Şubat'a kadar açık kalacak fuarda, denizcilik sektörünün önde gelen bin 500 markası, 3 bin 500'ün üzerinde deniz aracı ve ekipmanlarını ziyaretçilerle buluşturacak. İtalyan Sanlorenzo, SL78 modelini, Trio Yachting; Prestige 460, Prestige 520 ve NC 33'ü modellerini, Tiger Yachts da Anatolia modelini Türkiye'de ilk kez fuarda görücüye çıkardı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.