Mutluluğa "Evet" dediler

Spiker Beste Uyanık ile işadamı Emir Ali Kapukaya’nın Esma Sultan Yalısı’nda gerçekleşen görkemli düğün törenine; iş, sanat ve cemiyet hayatından ünlü isimler katıldı.

Mutluluğa "Evet" dediler

Melih TÜRK

Nazan-Sinan Uyanık çiftinin spikerlik yapan kızları Beste Uyanık ile Emine Ümit Aksoy ve Hüseyin Kapukaya'nın oğulları, işadamı Emir Ali Kapukaya, Esma Sultan Yalısı'nda gerçekleşen düğünle dünyaevine girdi. Düğüne çiftin aile üyeleri ve yakın dostlarının yanı sıra iş, sanat ve cemiyet hayatından çok sayıda ünlü isim katıldı. Uyanık ve Kapukaya ailelerinin ev sahipliğinde gerçekleşen bu mutlu günde aileler konuklarını kapıda karşıladı. Genç çiftin şahitliklerini, Yasemin Erdem, Gökseli Cengiz, Seda Bilen, İzzet Garih, Samir Bayraktar ve Cengiz Emiroğlu yaptı. Nikahın ardından Esma Sultan Yalısı'nın üst katında hazırlanan bölüme geçen gelin damat ve davetliler müzik eşliğinde yemek yiyip sonra da eğlendi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.