İlk gösterim büyük ilgi gördü

Tiyatro Şenay’ın, sözleri ve sesleriyle benzersiz bir şehir hikayesi anlatan ‘İstanbul Deyince’ adlı yeni oyunun prömiyeri ünlü isimlerin katılımıyla gerçekleşti.

İlk gösterim büyük ilgi gördü

Tiyatro Şenay'ın İstanbul hakkında yazılmış şiirlerden bir derlemeyle, İstanbul sevgisini, eski İstanbul'a duyulan özlemi ve şehrin dönüşüm hikayesini anlatan 'İstanbul Deyince' adlı yeni oyununun prömiyeri, Gayrettepe KATS Sahne'de gerçekleşti. İstanbul'un seslerine hayat veren perküsyon ustası Orhan Topçuoğlu'nun yanı sıra Eda Özel ve Onur Senay'ın da rol aldığı oyun, sanat ve iş dünyasından ünlü isimlerin de katıldığı ilk gösteriminde seyirciden büyük alkış aldı. Özdemir Çiftçioğlu'nun yönetmenliğini, Ümit İlban'ın yardımcı yönetmenliğini, Cengiz Orhonlu'nun ışık yönetmenliğini üstlendiği oyunun dekoru Onur Şenay, kostümleri Özdemir Çiftçioğlu, afiş tasarımı Berkcan Okar, fotoğrafları ise Fethi Karaduman imzası taşıyor.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.