Genç oyuncuya destek

Engin-Selen Keçeli'nin 14 yaşındaki oğulları Ali Keçeli, Görevimiz tatil'deki performansıyla dikkatleri üzerine çekti. Aile oğulları için dostlarına özel gösterim yaptı.

Genç oyuncuya destek

Başarılı işadamı Engin Keçeli ve zarif eşi Selen Keçeli'nin oğulları, 14 yaşındaki Ali Keçeli, oyunculuk kariyerine adım attı. Geçtiğimiz cuma günü vizyona giren 'Görevimiz Tatil' filminde usta oyuncular Demet Akbağ ve Zafer Algöz'ün oğlunu canlandıran Ali Keçeli için ailesi, yakın dostlarına özel bir davet düzenledi. Vadistanbul'un sinema salonunda yapılan davette, konuklara filmin özel gösterimi yapıldı. Cemiyet ve iş dünyasının tanınmış isimlerinin katıldığı davette, konuklar hem filmi hem de genç oyuncu Ali Keçeli'nin performansını çok beğendi. Üç sezondur kapalı gişe oynayan 'Frankenstein' oyununda da oynayan genç oyuncu, oyunculuk eğitimine Sadri Alışık Kültür Merkezi'nde devam ediyor. Geçtiğimiz yıl 'Hep Yek 2' filminde Deniz Uğur'un oğlunu canlandırarak sinemaya adım atan Keçeli, yaz tatillerinde oyunculuk eğitimini Oxford Drama, Ucla Film Academy, Royal Academy ve Juilliard gibi okullarda sürdürüyor.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.