Efsanelerin yanında yerini aldı

Dünyaca ünlü Grammy Ödüllü sanatçı Lionel Richie, yıldızlar kaldırımında yerini aldı. 68 yaşındaki sanatçıyı, çocukları da bu özel gününde yalnız bırakmadı.

Efsanelerin yanında yerini aldı

Eşsiz sesi ve mükemmel şarkılarıyla dünyaca ünlü sanatçı Lionel Richie, Hollywood Çin Tiyatrosu'nun önünde binlerce yıldızın el ve ayak izinin bulunduğu kaldırımda yerini aldı. Grammy Ödüllü Lionel Richie'yi bu özel gününde çocukları Nicole Richie, Sofia Richie ve Miles Richie de yalnız bırakmadı. El ve ayak izi seramonisinde konuşma yapan Richie, "Söylemek gerekirse bu zaman kadar tecrübe edeceğim en heyecanlı anlardan biri bu. Çamura ellerimi ve ayaklarımı basmak için sabırsızlanıyorum" diyerek mutluluğunu dile getirdi. Seramoni sonrasında çocuklarıyla da beraber poz veren Lionel Richie, Michael Jackson, Arnold Schwarzenegger, Sophia Loren ve Steven Spielberg gibi isimlerin arasında yerini aldı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.