Türkiye'deki ilk Showroom'unu açtı

Tasarımcı Zeynep Kartal, İngiltere'den sonra Türkiye'deki ilk Showroom'unu ünlü isimlerin katıldığı özel bir davetle Nişantaşı'nda açtı.

Türkiye'deki ilk Showroom'unu açtı

Soner GÖMLEKSİZ

Dünyaca ünlü tasarımcı Zeynep Kartal, İngiltere'den sonra Türkiye'deki ilk showroom'unu şık bir davetle açtı. Zeynep Kartal ve Züleyha Özgül'ün ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlikte Kartal, çarpıcı bir defile de düzenleyerek yeni sezon koleksiyonunu görücüye çıkardı. Yurtdışında Türkiye'yi başarıyla temsil eden, Lady Gaga ve Cherly Cole gibi dünya yıldızlarının tercih ettiği Zeynep Kartal, Nişantaşı'ndaki showroom'uyla artık Türk modaseverlere daha yakın olacak. Ünlü isimlerin katıldığı davette, Zeynep Kartal'ın 2018 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu, konuklardan tam not aldı. Dünyaca ünlü şarkıcı Jessica Sutta da Zeynep Kartal'ın açılışı için özel olarak ABD'den İstanbul'a geldi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.