Ankaralılar standları boşalttı

Bikap tarafından gerçekleştirilen Ankara!daki alışveriş ile sosyal sorumluluğu bir araya getirerek güzel bir etkinliğeev sahipliği yaptı.

Ankaralılar standları boşalttı

Basarılı Is Kadınları Platformu (BIKAP), ikinci kez Ankaralılarla bulustu. JW Mariott Ankara'da düzenlenen ünlü isimlerin katıldıgı alısveris ve eglence senliginde, Ankaralılar doyasıya alısverisin keyfi ni çıkardı. Kapı girisinden elde edilen gelirin Mehmetçik Vakfı'na bagıslandıgı senlige, Ankaralı kadınlar yogun ilgi gösterdi. BIKAP'ta Elif Gönlüm, Isıl Reçber, Ivana Sert, Bilge Kuru, Öznur Yakın, Rabia Kursun, Esra Inceefe, Nida Bulut, Yasemin Gazanker, Ayse Yıldız, Aypen Telci, Fulya Gündogdu ve Nazlı-Kubilay Senyigit gibi ünlü isimler stand açarak yer aldı. Ankaralı ziyaretçiler, hem ünlü isimlere sohbet etti hem hem de stantlardaki ürünlerden satın aldı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.