Ömür boyu mutluluğa "Evet" dediler

Ünlü sanatçı Ali Sunal, cemiyet hayatından Nazlı Kurbanzade ile hayatını birleştirdi. Düğün ünlü isimleri bir araya getirdi.

Ömür boyu mutluluğa "Evet" dediler

Mehmet ÜSTÜNDAĞ

Merhum sanatçı Kemal Sunal ile Gül Sunal'ın oyuncu oğlu Ali Sunal ile cemiyet hayatından Bülent-Şehnaz Kurbanzade'nin kızı Nazlı Kurbanzade, geçen hafta Swissotel'deki düğünle hayatını birleştirdi. Arkadaşları vasıtasıyla tanışan çift, ocak ayında nişanlanmıştı. 500 davetlinin katıldığı düğünle evlenen çiftten Ali Sunal'ın nikah şahitliğini Özlem Cankurtaran ile Necati Akpınar yaparken, gelin Nazlı Kurbanzade'nin şahitliğini ise Gül Kabaktepe ve Muhammed Sirus Leki yaptı. İş, sanat ve cemiyet dünyasından pek çok ismin katıldığı düğün daveti unutulmaz anlara sahne oldu. Damatlık ve gelinlik için Vakko'yu tercih eden Ali Sunal ile Nazlı Kurbanzade, balayı için Dubai'ye gitti.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.