Kars'ın vahşi doğası İstanbul'da sergilendi

Fotoğraf sanatçısı Murat Kaya, Kars'ın vahşi doğasındaki yabani hayvanları fotoğrafladığı 3. kişisel sergisi 'Karsas'ı Bebeköy'de sanatseverlerin beğenisine sundu.

Kars'ın vahşi doğası İstanbul'da sergilendi

Ünlü fotoğraf sanatçısı Murat Kaya, Kars'ın vahşi doğasındaki yabani hayvanları fotoğrafladığı 3. kişisel sergisi 'Karsas'ı geçtiğimiz hafta Bebeköy'de düzenlediği sergiyle sundu. Sergi açılışına cemiyet ve iş dünyasından tanınmış isimler yoğun ilgi gösterdi. Küratörlüğünü Ayşe Pınar Akalın'ın yaptığı sergide, tilkiyi gözlemleyerek fotoğraflayan sanatçı, doğanın sert koşullarında saatlerce bekleyerek, tilki fotoğraf serisine yeni ve özgün kareler ekledi. Murat Kaya, Kars'ın yaban hayatı ve yöresel manzaralarının fotoğrafları ile 6 yılda çeşitli fotoğraf alanlarında 39 ödüle layık görüldü. Sanatsever isimlerden Can Has, sergideki 3 fotoğrafı koleksiyonuna ekledi. Osman Çarmıklı ise doğa fotoğrafları çekerken tanıştığı Murat Kaya'nın sergisine gelerek ona destek oldu.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.