'Kelebekler' için renkli gala

Başrollerini Tolga Tekin, Tuğçe Altuğ ve Bartu Küçükçağlayan'ın paylaştığı ‘Kelebekler’ adlı filmin galası, sanat ve cemiyet dünyasından ünlü isimleri bir araya getirdi.

'Kelebekler' için renkli gala

Tolga Karaçelik'in merakla beklenen ve Sundance Film Festivali 2018'den büyük ödülle dönen 'Kelebekler' filmi geçtiğimiz hafta Hillside Etiler'deki Deniz Private Cinecity Sineması'nda galasını gerçekleştirdi. Özel gösterimde film ekibini, sanat, cemiyet, sinema ve tiyatro dünyasından ünlü isimler yalnız bırakmadı. Hayatın tam içinden, aile olamamak ve büyüyememişlik üzerine sıra dışı bir komedi sunan ve Sundance Film Festivali 2018'den büyük övgü ve ödülle dönen 'Kelebekler', özel gösterime katılan davetliler tarafından da beğeni ve övgü dolu yorumlar aldı. Gösterimin ardından davetliler, Etiler Bebeköy Backyard'da düzenlenen partide, eğlencenin ve müziğin tadını çıkardı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.