Moda haftasına görkemli kapanış

Moda dünyasının genç ve başarılı ismi Zeynep Tosun, geçtiğimiz hafta couture koleksiyonunu tanıttı. Cemiyet ve moda dünyasının ünlü isimleri defileye büyük ilgi gösterdi.

Moda haftasına görkemli kapanış

Mehmet ÜSTÜNDAĞ

Türk modasının başarılı tasarımcılarından biri olan Zeynep Tosun, Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul kapsamında couture koleksiyonunu kapanış defilesi olarak gerçekleştirdi. İlhamını güçlü, kendi kararlarını verebilen, yaratıcı işlerde çalışan kadınlardan alan Zeynep Tosun'un defilesine sanat, cemiyet ve moda dünyasının ünlü isimleri katıldı. Tasarımcının imzası haline gelen Bartınlı kadınların kendisine özel işlediği metal gümüş iplikler kullanılarak yapılan tel kırmalar, her zamanki gibi izleyenlerin hayran kaldığı detaylar oldu. 40 parçalık koleksiyon davetlilerden tam not aldı. Defileyi ön sırada izleyenler arasında ise Arzu Sabancı, Ahu Yağtu, Merve Boluğur, Şirin Ediger gibi isimler bulunuyordu.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.