Genç kızlar podyuma çıktı

Tasarımcı Tuba Ergin, yeni koleksiyonunda sıra dışı bir konsepte bir imza attı. Tenis kortundaki defilede cemiyetin tanınmış ailelerin kızları podyuma çıktı.

Genç kızlar podyuma çıktı

Mehmet ÜSTÜNDAĞ

Mercedes- Benz Fashion Week Istanbul kapsamında gerçekleştirdiği ve top model Tülin Şahin'in açılışını yaptığı defilesinde Tuba Ergin, Kadın Haute Couture koleksiyonu ile birlikte Türkiye'de bir ilke imza atarak 'Genç Kız Haute Couture' koleksiyonunu da tanıttı. Türkiye'de ilk kez tenis kortunda gerçekleşen haute couture defilesi için Swissotel'in tenis kortu defile alanı olarak kullanıldı. Farklı bir sunumla davetlilerini ağırlayan Tuba Ergin, defilesinde cemiyet hayatının ünlü ailelerinin kızlarını podyumda yürüttü. Zeynep Mutlu'un kızı Nazlı Kulaberoğlu, Ahu Orakçıoğlu'nun kızı Sare Orakçıoğlu ve Ruken Mızraklı'nın kızı Nil Mızraklı izleyenlerden büyük alkış aldı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.