Eğlenceli koleksiyon tanıtımı

Tasarımlarıyla dikkat çeken Gülnur Güneş, markasının 2018 İlkbahar-Yaz koleksiyonunu eğlenceli bir davetle kutladı. Davete iş, sanat ve cemiyet hayatından ünlü isimler katıldı.

Eğlenceli koleksiyon tanıtımı

Mehmet ÜSTÜNDAĞ

Farklı tasarımlarıyla dikkat çeken Gigii's, 2018 ilkbahar-yaz koleksiyonunu, markanın yaratıcısı Gülnur Güneş ev sahipliğinde gerçekleşen özel bir davetle kutladı. Angie Bebek'te düzenlenen davete; iş, sanat ve cemiyet hayatından ünlü isimler katıldı. Gelen davetlilerin hemen hepsinin Gülnur Güneş imzası taşıyan Gigii's marka ürünler giyinmiş olması dikkatlerden kaçmadı. Ünlü DJ Jabbar'ın canlı performansıyla eğlenen isimler keyifli anlar yaşadı. Giydikleri transparan ve derin dekolteli kıyafetleriyle gecenin en çok konuşulan isimleri ise Özge Ulusoy ve Didem Soydan oldu. Gecenin sürpriz konukları arasında yer alan Deniz Seki ise davetlilere bir sürpriz yaparak, sevilen parçalarını sahneye çıkarak seslendirdi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.