Baharın gelişini kutladılar

Tezmarin ve Kosifler Oto, bu yıl üçüncü kez düzenledikleri etkinlikte, sürat tutkunlarını ağırladı. Kalamış Marına’daki davete ünlü isimler katıldı.

Baharın gelişini kutladılar

Melih TÜRK

Türkiye'de Beneteau teknelerin temsilcisi Tezmarin ile Kosifler Oto, müşterilerini Kalamış Marina'da gerçekleştirdiği davette ağırladı. 27-29 Nisan tarihleri arasında devam eden ve bu sene üçüncüsü düzenlenen 'Baharın Keyfini Sürün' isimli etkinliğe, otomobil ve deniz tutkunları yine büyük ilgi gösterdi. Tezman ve Kosif ailelerinin ev sahipliğinde, gerçekleştirilen VIP davete, cemiyet ve iş dünyasından seçkin isimler katıldı. Davette Monte Carlo Yachts'ın 25 metre uzunluğundaki ihtişamlı süperyat modeli Monte Carlo Yachts 80 ilk kez sergilenirken, Kosifler Oto da 170 beygir güç üreten 1.6 lt hacmindeki yeni dizel motor seçeneği ile Yeni BMW X3 ve ayrıca BMW'nin sportif ve atletik modeli M4 Coupe modellerini tanıttı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.