Genç sanatçılara destek

Bu yıl dördüncüsü düzenlenen EKAV-Artıst New Generatıon 4 Sergisi, Ekavart Gallery’de geçtiğimiz hafta sanatsever ünlü isimlerin beğenisine sunuldu.

Genç sanatçılara destek

Soner GÖMLEKSİZ

EKAV / Eğitim, Kültür ve Araştırma Vakfı, kuruluşunun 26. yılında, üniversitelerin güzel sanatlar bölümlerinde okuyan ve farklı disiplinlerde başarı gösteren öğrencilere karşılıksız burslar vererek, Türkiye'deki sanat eğitimine destek olmaya devam ediyor. Bu kapsamda bu yıl dördüncüsü düzenlenen EKAV-Artist New Generation 4 Sergisi'ne iş ve cemiyet hayatından ünlü isimler katıldı. Her biri alanında geleceğin önemli birer sanatçısı olma yolunda ilerleyen 26 yeni nesil sanatçının yapıtlarından oluşan serginin küratörlüğünü, fütüristik çalışmalarıyla uluslararası alanda da adından söz ettiren vakfın eski bursiyerlerinden Yalçın Bilgin üstlendi. Bursiyerler ile birlikte farklı disiplinler üzerine yoğunlaşan genç sanatçıların yer aldığı EKAV-Artist New Generation sergi dizisinin EKAV Vakfı için ayrı bir önem taşıdığı belirtildi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.