Geleneksel kermese büyük ilgi

ÇABA Derneği, gelirini sosyal sorumluluk ve eğitim projelerine aktarmak üzere her yıl düzenlediği kermesini, geçen hafta Four Seasons Hotel Bosphorus'da gerçekleştirdi.

Geleneksel kermese büyük ilgi

MELİH TÜRK, SONER GÖMLEKSİZ

Toplumun ihtiyaç duyulan her alanında gerçekleştirdiği yardım faaliyetleri ile bugüne kadar pek çok projeye imza atan ÇABA Derneği'nin gelenekselleşen kermes etkinliği bu yıl 9. defa düzenlendi. Kermes, Four Seasons Hotel Bosphorus'da Türkiye'nin önde gelen markalarının yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. Dernek Başkanı Özlem Zehebi, yönetim kurulu üyeleri ve tüm ÇABA gönüllüleri ev sahipliğinde gerçekleşen kermeste, ünlü isimlerin markalarının da yer aldığı 130'u aşkın markanın standı kuruldu. Ziyaretçilerin Türk Telekom Prime ile müzik keyfini doyasıya yaşadıkları etkinlikte, Adel Kalem İyilik Ağacı ile yer aldı. İş ve cemiyet hayatından birçok ünlü isim hem ziyaret edip alışveriş yaparak hem de stant açıp satış yaparak kermese destek verdi. Stant açanlar arasında Şebnem Çapa, Dilek Toner, Güliz Onursal, Aslı Şen, Simay Uras, Zeynep Yılmaz, Ayfer Toprak, Fulya Gündoğdu gibi kendi markasını yaratan ünlü isimler de vardı. Galatasaraylı futbolcular Bafetimbi Gomis ve Gökhan İnler de etkinliği ziyaret eden isimler arasındaydı. Yoğun bir ilginin olduğu kermesten elde edilen gelir; Elazığ'da yapımı devam eden 16 derslikli ÇABA İlkokulu'nun inşaatına aktarıldı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.