10. yılını şık bir davetle kutladı

Ece Şirin'in yaratıcısı olduğu tılsım mücevher markası Bee Goddess, 10. yaşını geçen hafta düzenlediği bir davetle kutladı. Davete ilgi çok büyük oldu.

10. yılını şık bir davetle kutladı

Mehmet ÜSTÜNDAĞ

Bee Goddess, 10. yasını, Akmerkez isbirligiyle gerçeklestirdigi sık bir davetle kutladı. 'Flowers and Diamonds' sloganıyla Papermoon'da verilen davete, is ve cemiyet hayatından birçok ünlü isim katıldı. Tasarımların özel vitrinlerde sergilendigi bu keyifl i davette, Nevbahar Koç, Sernur Çiftçi, Serra Tokar, Bettina Machler, Zeynep Çarmıklı, Ahu Tugbay, Aslı Küseyiroglu gibi isimler, tasarımları ile dünyanın trendsetter'ları arasında gösterilen Ece Sirin'i yalnız bırakmadı. Ece Sirin'in 'Star Light', 'Honey', 'Mondrian' ve 'Göz Nuru' koleksiyonuna ait yeni tasarımları ve limited edition parçalar katılımcılar tarafından çok begenildi. Candan Varnalı ve Evin Sasmaz'ın konseptini tasarladıgı davette konuklar keyifl i zaman geçirdi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.