İkinci kez tasarımcı koltuğuna oturdu

Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Derin Mermerci Aydın, ikinci kez Network ile işbirliği yaparaki kendi stilinden ilham aldığı bir koleksiyon hazırladı.

İkinci kez tasarımcı koltuğuna oturdu

Mehmet ÜSTÜNDAĞ

Derin Mermerci Aydın, ikonik stilini yansıttığı DM x Network koleksiyonunu, geçen sezonki başarısının ardından bu ilkbaharyaz sezonunda da devam ettiriyor. Mermerci'nin gerçekçi, belirgin ve zarif tarzından ilham alan ve 60 tasarımdan oluşan koleksiyon, geçtiğimiz hafta düzenlenen bir davetle tanıtıldı. Tanıtım davetine cemiyet hayatının ünlü isimleri büyük ilgi göstererek, Derin Mermerci Aydın'ı yalnız bırakmadı. Görkemli bir şovla tanıtılan koleksiyon konuklardan tam not aldı. Derin Hanım'ın ev sahipliğinde düzenlenen davette koleksiyon tanıtımının ardından konuklar, eğlenceli müziklerle keyifli bir gece geçirdi. Derin Mermerci Aydın, kendi içinde de farklı kombinler oluşturulmasına imkan veren koleksiyonunu konuklarına anlatırken, Network tasarım ekibine de teşekkürlerini sunmayı ihmal etmedi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.