Tarihi mekanda yeni şubesini açtı

Benzersiz lezzetleri ve sunduğu özel deneyimle et severlerin vazgeçilmez adresi olan Nusr-Et son şubesini, Kapalıçarşı'daki Sandal Bedesteni'nde açtı.

Tarihi mekanda yeni şubesini açtı

Melih TÜRK

Etin seçiminden sunumuna kadar Nusret Gökçe'nin birebir ilgilendiği Nusr-Et şubeleri, misafirlerine eşsiz bir lezzet deneyimi yaşatmaya devam ediyor. Et konusundaki uzmanlığı ile fark yaratan Nusr-Et, yeni restoranını ise İstanbul'un tarihi yarımadasında bulunan Kapalıçarşı Sandal Bedesteni'nin içinde açtı. Fatih Sultan Mehmet döneminde inşa edilen Kapalıçarşı'nın ilk bedesteni olma özelliği taşıyan 557 yıllık Sandal Bedesteni'nin tarihi dokusuyla uyumlu bir şekilde tasarlanan restoran, Osmanlı dönemine ait antika eserlere de ev sahipliği yapıyor. İş, sanat ve cemiyet dünyasından 500'e yakın seçkin konuk görkemli davette bir araya gelerek, Nusr-Et'in benzersiz lezzetlerini deneyimledi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.