Anlamlı moda daveti

Ünlü modacı Ayşe Burcu Kaya, yeni koleksiyonunu anlamlı bir davetle tanıttı. Davetteki satıştan elde edilen gelirin bir kısmı ‘Kansersiz Yaşam Derneği’ne bağışlandı.

Anlamlı moda daveti

Mehmet ÜSTÜNDAĞ

Tasarımcı Ayşe Burcu Kaya, 'Tropical Reflections' isimli koleksiyonunu, GEO Koleji'nin katkılarıyla tanıttı. Ünlü simalarının yer aldığı, Anneler Günü haftasına denk gelen çay daveti, 'Kansersiz Yaşam Derneği'nin tedavisini üstlendiği anneler ve çocukların katılımıyla da anlam kazandı. Yardımsever isimlerin bulunduğu davette, birçok derneğin yakın destekçisi olan Aslı Özdemir ve beraber anlamlı işlere imza atan yakın dostu Nisa Taşyar da vardı. Özdemir, yardım kuruluşlarına olan katkısını ve Nisa Hanım ile olan projelerini; "Çevremdeki insanların hayır kurumlarına ulaşma arayışlarını fark etmemle, hayırsever kişileri doğru hayır kurumları ile bir araya getirmeye başladım. Çok yakın arkadaşım olan Nisa Hanım, yaptığı her projesinin bir kısmını hayır kurumlarına ve kimsesiz çocuklara aktaracağını söyledi ve onun düşüncesiyle ortaklığımız başladı" sözleriyle anlattı. Bu davette de Ayşe Burcu Kaya'nın koleksiyonunun satışından elde edilen gelirin bir kısmı derneğe bağışlandı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.