Annesini davetle andı

Nergis Pekuysal’ın, annesi anısına düzenlediği ve Kansersiz Yaşam Derneği yararına gerçekleşen davete cemiyet hayatının ünlü isimleri büyük ilgi gösterdi.

Annesini davetle andı

Mehmet ÜSTÜNDAĞ

Kansersiz Yaşam Derneği İcra Komitesi Üyesi Nergis Pekuysal'ın kanserden kaybettiği annesi Berrin Demir anısına düzenlediği çay saati, derneğin yönetim kurulu başkanı Dida Kaymaz ve asbaşkanı başkanı Zeynep Yılmaz ile icra komitesinin ev sahipliğinde gerçekleşti. Four Seasons Hotel'in Aqua Salonu'nda gerçekleştirilen çay saati, derneği destekleyen ünlü simaları bir araya getirdi. Cemiyet hayatının seçkin konukların yer aldığı davet, Başkan Dida Kaymaz ve İcra Komitesi Üyesi Nergis Pekuysal'ın konuşmaları ile başladı. Ardından Jinekolog Doç. Dr. Burcu Aydın Boyama ve yazar Meltem Güner'in konuşmaları ile devam edilen davette yapılan çekilişle Ziya Mücevherat'ın kızı Melis Göral'ın tasarımı kolye Pınar Ertaç'a hediye edildi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.