Yepyeni koleksiyona özel davet

Ünlü takı tasarımcısı Lito Karakostanoglou ve bir ev aksesuar markasının işbirliği yaparak yarattıkları koleksiyon çok özel bir davetle tanıtıldı.

Yepyeni koleksiyona özel davet

Melih TÜRK, Soner GÖMLEKSİZ

Dünyaca ünlü takı tasarımcısı Lito Karakostanoglou ve ev aksesuar markası L'objet, bir araya gelerek özel bir koleksiyona imza attı. Gönül Madra Özyürük ve Zeynep Madra ev sahipliğinde Luxuria mağazasında gerçekleşen tanıtım davetinde L'objet'nin kurucusu ve kreatif direktörü Elad Yifrach da konuklarla yakından ilgilendi. Davette cemiyet ve moda dünyasından birçok ünlü isim bir araya geldi. Takı tasarımlarıyla adından sıkça söz ettiren Lito Karakostanoglou ve L'objet'in yaratıcı işbirliğinden meydana gelen koleksiyon, içerdiği özel parçalarla dikkat çekti. Göz motifinin en iyi malzemelerle karıştırılarak simgelendiği koleksiyon davetlilerin beğenisini kazandı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.