Gençler için alışveriş yaptılar

TOG’un geleneksel alışveriş etkinliği TOG Bazar, bu yıl 12. kez gerçekleştirildi. Ünlü marka ve isimlerin de stant açtığı Tog Bazar’a cemiyetin ünlü isimleri büyük ilgi gösterdi.

Gençler için alışveriş yaptılar

Mehmet ÜSTÜNDAĞ

2002 yılından bu yana 17-25 yaş arası gençlerin güçlendirilmesi için çalışmalar sürdüren Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) tarafından, bu yıl 12. kez düzenlenen alışveriş festivali TOG Bazar kapılarını "Eleştirmek için değil değiştirmek için!" temasıyla açtı. Cemiyet, iş ve sanat dünyasından çok sayıda ismin katıldığı Toplum Gönüllüleri Vakfı'nın, Yapı Kredi Crystal kart ana sponsorluğunda 28 ve 29 Mayıs tarihlerinde Esma Sultan Yalısı'nda gerçekleştirdiği TOG Bazar, 200'ü aşkın seçkin tasarım markasının katılımıyla düzenlendi. TOG Bazar bu yıl, gençlerin toplumsal duyarlılık için harekete geçmeleri ve yetişkinlerin de gençlere destek olması konusunda farkındalık yaratma hedefiyle hayata geçirildi. Bu amaç için, TOG Mütevelli Heyeti Üyesi Alev Komili, TOG Yönetim Kurulu Eş Başkanı Suzan Bayazıt ve Genel Müdürü Jülide Erdoğan'ın yanı sıra, Ayşe Boyner ile Elif Boyner, Burcu Erçil ile İpek Ertan, Ece Vahapoğlu ile Cihan Alpay, Eda Kosif ile Aslı Şen, İdil Fırat ile Ezgi Kural, Siren Ertan ve Şebnem Çapa, ünlü fotoğrafçı Zeynel Abidin Ağgül'ün objektifinin karşısına geçti. Bu isimler Toplum Gönüllüsü gençlerin hayata geçirdiği, hayvan haklarından ekolojiye, çocuk haklarından toplumsal cinsiyet eşitliğine birçok farklı projeye dikkat çekmek için bir araya geldi. Çekimde Erdem Kıramer'in ekibi de saç ve makyaj desteği verdi. TOG Bazar'a her yıl olduğu gibi yine ilgi çok büyüktü. İş ve cemiyet hayatından birçok ünlü isim, TOG Bazar'dan alışveriş yaptı. 2005 yılından bugüne TOG Bazar'dan elde edilen bağışlarla 7 bin 224 gencin sosyal sorumluluk eğitimi alması ve Toplum Gönüllüsü gençlerin sosyal sorumluluk projelerinin hayata geçmesi sağlandı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.