Mayolarla takılar bir arada tanıtıldı

Plaj ve takı markalarının yeni koleksiyonları özel bir davetle cemiyet ve sanat dünyasının ünlü isimlerine tanıtıldı. Hem mayolar hem de takılar ünlü isimlerden tam not aldı.

Mayolarla takılar bir arada tanıtıldı

Melih TÜRK, Soner GÖMLEKSİZ

İtalyan plaj giyim markası Pin-Up Stars'ın Türkiye Distribütörü Arzu Ermiş ve takı tasarımcısı Meltem Tahrancı'nın ev sahipliğinde Les Ottomans Hotel'de, geçtiğimiz hafta gerçekleşen davete cemiyet, iş ve sanat dünyasından çok sayıda ünlü isim katıldı. El yapımı ürünleriyle plaj modasında devrim yaratan Pin-Up Stars, 2018 yaz koleksiyonunu ve Meltem Tahrancı da yeni takı koleksiyonu 'Listen to Your Soul'u davette görücüye çıkardı. Davetliler, her iki koleksiyonu da ilgiyle inceledi. Davete ilk gelen isimler arasında olan sunucu ve manken Çağla Şıkel, tatile çıkmadan önce Pin-Up Stars'tan mayo ve pareo aldı. Birçok davetli de Meltem Tahrancı'nın yeni tasarımlarından beğendiklerini satın aldı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.