Yeni şubesini Bodrum'da açtı

Türkiye'de İtalyan mutfağının en iyi temsilcilerinden Serafina, İstanbul'dan sonra üçüncü şubesini Bodrum'da açtı. Açılış davetine ünlü isimler büyük ilgi gösterdi.

Yeni şubesini Bodrum'da açtı

Mehmet Üstündağ

Türkiye'de İtalyan mutfağının en iyi temsilcilerinden Serafina, İstanbul'dan sonra Ege'ye inerek Bodrum'da üçüncü şubesini açtı. Serafina Mare'nin açılışı renkli ve bol eğlenceli oldu. Metin Şen'in ev sahipliğinde gerçekleşen, Bodrum'un en gözde koylarından Gündoğan Küçükbük'teki Seba Küçükbük Evleri ve Seba Residence'nin beach kısmında hizmete giren mekanın açılış davetine cemiyet hayatının ünlü isimleri katıldı. Bodrumluları İtalyan lezzetleriyle buluşturacak olan Serafina Mare, yepyeni konseptiyle hem restoran hem de beach olarak bu yaz Bodrum'da hizmet veriyor. Gerçekleşen davetin onur konukları, Serafina'nın İtalyan kurucularından Fabio Granato ve Seba İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Engin Keçeli oldu. Konuklar, açılış partisinde hem lezzetli mönünün hem de müziklerin doyasıya keyfini çıkarttılar.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.