Rahmi M. Koç Müzesi'nde çifte kutlama

Otokoç Otomotiv'in 90. yılı ile Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi Koç'un iş hayatındaki 60. yılı, Rahmi M. Koç müzesi'ndeki görkemli bir törenle kutlandı.

Rahmi M. Koç Müzesi'nde çifte kutlama

Melih TÜRK

Otomotiv sektörünün temellerini atan, Türkiye Cumhuriyeti'nin en köklü şirketlerinden biri olan Otokoç Otomotiv'in 90., Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi Koç'un iş hayatındaki 60. yılı birlikte kutlandı. Rahmi M. Koç Müzesi'nde, Rahmi Koç'un ev sahipliğinde düzenlenen törene, Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Koç, Koç Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ali Koç, Koç Holding CEO'su Levent Çakıroğlu, Koç Holding Otomotiv Grubu Başkanı Cenk Çimen ve Otokoç Otomotiv Genel Müdürü Görgün Özdemir'in yanı sıra Koç Topluluğu üst düzey yöneticileri, Otokoç Otomotiv'in mevcut ve emektar yöneticileri, cemiyet hayatından konuklar ile yurt içi ve yurt dışından iş dünyası temsilcileri katıldı. Ünlü komedyen Cem Yılmaz gecede, Rahmi Koç'un hayatıyla ilgili bir sunum yaptı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.