Yazın gelişini renkli bir etkinlikle kutladılar

Bir internet sitesinin Big Chef's Tarabya'da düzenlediği yaza merhaba partisi, cemiyet ve sanat hayatından ünlü isimleri buluşturdu.

Yazın gelişini renkli bir etkinlikle kutladılar

Melih TÜRK

Life style yaşam portalı olan Uniq Magazine, yaza merhaba partisini, geçtiğimiz hafta BigChefs Tarabya'da gerçekleştirdi. Partiye, iş, cemiyet ve sanat hayatının tanınmış isimleri katıldı. Partinin ev sahibeliğini üstlenen Begüm Eyilik partinin başında bir hoşgeldiniz konuşması yapıp portalla ilgili davetlilere bilgi verdi. Eyilik, tüm gün konuklarıyla yakından ilgilendi. Partiye, Hollywood starlarının astroloğu Gahl Sasson, Uzman Diyetisyen Selahattin Dönmez, 'Stylishtimes' adlı bloğun sahibi Ayşegül Uluç ve 2018 yılının en çok satılan kişisel gelişim kitabı Aşırı Kişisel'in yazarı Eftelya Köseoğlu da konuşmalarıyla renk kattı. Eğlenceli olduğu kadar bilgilendirici de geçen davette konuklar, keyifli bir gün geçirdi. Elde edilen gelirinin Kansersiz Yaşam Derneği'ne bağışlandığı gecede tüm Suzan Toplus oy misafirler keyifli vakit geçirdi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.