'Sanata bi yer ' açtılar

Doğuş Grubu'nun 'Doğuştan iyi bir gelecek, Doğuş ile gelecek sosyal sorumululuk vizyonuyla 2015 yılında hayata geçirdiği 'Sanata bi yer' platformunun ikinci sergisi Leica Galeri'de açıldı.

'Sanata bi yer ' açtılar

Doğuş Grubu'na ait restoran, otel, otomotiv showroom'larının genç sanatçı adaylarının işleriyle birer galeriye dönüştüğü Sanata Bi Yer platformu 'Çünkü Sanat Alan İster' düşüncesinden yola çıkarak 2015 yılından bu yana sanatseverlere 'ulaşılabilir sanat' sunuyor. Üniversite öğrencilerinin sanatsal çalışmalarını Doğuş Grubu bünyesindeki çok sayıda mekanda sergileme fırsatı sunan Doğuş Grubu'nun 'Doğuştan İyi Bir Gelecek, Doğuş ile Gelecek' sosyal sorumluluk vizyonuyla hayata geçirdiği platformun ikinci sergisi geçtiğimiz hafta Doğuş Grubu CEO'su Hüsnü Akhan'ın ev sahipliğindeki davetle Leica Galeri İstanbul'da açıldı. Açılış daveti, ünlü sanatseverler ile genç sanatçı adaylarını bir araya getirdi. Sanata Bi Yer Sergi'18 açılış davetine; sanat tutkunu birçok ünlü isim katıldı. Sanata Bi Yer Sergi'18'de yer alan eserler davetliler tarafından çok beğenildi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.