Sanat partisiyle açılış yaptı

Dünyaca ünlü oteller zinciri Bodrum'daki yeni otellerinin kapılarını görkemli bir parti ile açtı. Açılışa, sanatçı Robert Montgomery'nin performansı damga vurdu.

Sanat partisiyle açılış yaptı

Mehmet ÜSTÜNDAĞ

Uluslararası otel endüstrisinin ünlü ismi Ian Schrager'ın en son konseptinden doğan 'The Bodrum Edition', Yalıkavak'ta açıldı. Schrager & Marriott International işbirliği ile açılan The Bodrum Edition'ın açılışına dünyadan ve Türkiye'den çok sayıda ünlü isim katıldı. Açılışta, Edition otellerinin Uluslararası Marka Başkanı Ben Pundole ve İstanbul'74'ün kurucusu Demet Müftüoğlu Eşeli konuklarla tek tek ilgilendi. İstanbul'74'ün sanatçılarından İngiliz şair, heykeltıraş ve çağdaş sanatçı Robert Montgomery, The Bodrum Edition'ın sahilinde Bodrum için yazdığı şiir performansı ile davetlileri büyüledi. Fendi ailesinin dördüncü nesil üyesi ve mücevher tasarımcısı Delfina Delettrez Fendi, 'Nikita' dizisi ile ünlenen Amerikalı oyuncu Maggie Q ve kendisi gibi ünlü oyuncu olan nişanlısı Dylan McDermott, ünlü moda tasarımcısı Haider Ackermann, Amerikalı oyuncu, moda ve mücevher tasarımcısı Waris Ahluwalia'nın yanı sıra Türkiye'den de çok sayıda ünlü isim katıldı. Mönülerini Perulu ünlü şef Diego Munoz'un hazırladığı davetin müziklerini ise ünlü DJ Sabo yaptı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.