Yeni işbirliğine özel tanıtım

Atasay ve Şeyma Subaşı Ilıcalı'nın işbirliğinden doğan 'Atasay X Şeyma Subaşı' adlı kapsül koleksiyon, bir davetle tanıtıldı. Aslı Tunca House'daki davete ilgi büyük oldu.

Yeni işbirliğine özel tanıtım

Melih TÜRK

Uluslararası moda arenasında fenomen kimliği ile tanınan Şeyma Subaşı Ilıcanı'nın çocukluğundan bugüne kadar etkilendiği ikonlar, Atasay işbirliği ile birbirinden iddialı mücevherlere dönüştü. Atasay'ın ödüllü tasarım ekibinin ellerinde hayat bulan Şeyma SubaşIlıcalıı'nın kendi tarzını yansıttığı parçalardan oluşan kapsül koleksiyonda; vücut takıları, halhallar, kol mücevherleri, kolyeler, halka küpeler, saç aksesuarları ve şahmeranlar ön plana çıkıyor. 'Atasay X Şeyma Subaşı' adlı kapsül koleksiyonunun tanıtımı, geçen hafta Aslı Tunca House'da gerçekleşti. Atasay Mücevherat CEO'su Atasay Kamer ve Şeyma Subaşı Ilıcalı'nın ev sahipliğinde gerçekleşen davete ünlü isimler katıldı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.