Ünlü isimler Vodafone Red Gecesi'nde buluştu

Marka söylemini ''ayrıcalıklar için ünlü olmaya gerek yok, Red'li olmak yeter'' olarak değiştiren Vodafone Red'in yeni reklam yüzü Buğra Gülsoy oldu. İşbirliğini tanıtmak için özel bir davet düzenlendi.

Ünlü isimler Vodafone Red Gecesi'nde buluştu

Vodafone Red, ayrıcalıklarla dolu yeni dünyasını, sanat ve cemiyet hayatından ünlü isimlerin katılımıyla düzenlediği özel gecede tanıttı. Spago İstanbul'da düzenlenen gecenin en ilgi çeken siması ise Vodafone Red'in yeni reklam yüzü Buğra Gülsoy oldu. Ünlü oyuncunun Vodafone Red için kamera karşısına geçtiği ilk reklam filmi izleyicilerden tam not aldı. Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy'un konuşmasıyla başlayan gecede, "Ünlü değil Red'li" konseptiyle hazırlanan yeni Vodafone Red dünyası anlatıldı. Aksoy'un ardından Buğra Gülsoy da kısa bir konuşma yaparak Vodafone Red işbirliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Açılış konuşmalarından sonra Vodafone Red'in yeni reklam filmi ilk kez gösterildi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.