Yaz partisinde buluştular

İngiliz Ticaret Odası'nın yaza merhaba partisi, iş ve cemiyet hayatının seçkin isimlerini diplomatik çevrelerle bir araya getirdi.

Yaz partisinde buluştular

Melih TÜRK

Türkiye'de İngiliz Ticaret Odası'nın (BCCT), Birleşik Krallık İstanbul Başkonsolosluğu bahçesinde düzenlediği geleneksel 'BCCT Yaz Partisi', diplomatik çevrelerle is dünyasını bir araya getirdi. Her yıl birbirinden renkli görüntülere sahne olan yaz partisi, bu yıl konsolosluk bahçesini dolduran coşkulu kalabalıkla bir kez daha taçlandı. Birleşik Krallık İstanbul Başkonsolosu Judith Slater ve BCCT Başkanı Chris Gaunt ev sahipliginde, iş ve cemiyet hayatının seçkin simaları ile konsolosluk temsilcileri davetin konukları arasındaydı. Davet sırasında yaptığı konusmada Judith Slater, iki ülke arasındaki 15 milyar pound değerindeki ticari ilişkilerin büyümesine katkıda bulunmaya devam etmekten memnuniyet duyduklarını ifade etti.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.