Festivalde keyifli anlar

Tezmarin'in ilk kez düzenlediği 'Beneteau Sailing Fest', deniz tutkunlarını buluşturdu. Turgutreis'teki festivalde, 65 teknede ünlü isimler birbirleriyle yarıştı.

Festivalde keyifli anlar

Mehmet ÜSTÜNDAĞ

Dünyanın en iyi tekne üreticilerinden Beneteau markasının Türkiye distribütörü Tezmarin, geçtiğimiz hafta D-Marin Turgutreis'in ev sahipliğinde yepyeni bir festivale imza attı. Bu yıl ilk kez düzenlenen özel yelken festivali 'Beneteau Sailing Fest'e, 65 adet Beneteau yelkenli katıldı. Denizcilerin buluşma noktası Bodrum Yarımadası'nın en iyi marinalarından D-Marin Turgutreis'te üç gün boyunca marinanın içindeki dört ayrı mekanda, üç farklı dalda, yedi farklı etkinlikle zenginleşen festivalde, akşamları da partiler gerçekleşti. Düzenlenen ödül töreni ile yarışmacılar ve konuklar DJ müzikleri eşliğinde keyifli bir hafta sonu geçirdi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.