Faslı gelin için dillere destan düğün

İşadamı Nahit Kemalbay'ın oğlu Nurkan Kemalbay, Faslı iş kadını Malika Dahani'nin kızı Souhayla Ennajar ile Grand Tarabya'da yapılan görkemli bir düğünle evlendi.

Faslı gelin için dillere destan düğün

Tanınmış sanayici Nahit Kemalbay'ın oğlu Nurkan Kemalbay, dillere destan bir düğün töreniyle Faslı Souhayla Ennajar ile dünya evine girdi. İstanbul'un gözde otellerinden Grand Tarabya'da düzenlenen düğün töreninde çift, yaklaşık 600 davetlinin şahitliğinde hayatını birleştirdi. Muhteşem bir nikah töreni ile evlenen gençlerin nikah şahitleri, Fas Başkonsolosu Mohamed İfriquine, İSO Başkanı Erdal Bahçıvan, Sezgin Elmas ve Nahit Kemalbay oldu. İstanbul'da güzel bir tesadüfle başlayan beraberliklerini, evlilikle noktaladıkları gecede, gelin Vakko Haute Couture gelinliğiyle göz kamaştırdı. Geline, dayısı dünyaca ünlü Faslı modacı Nabil Dahani'nin özel hazırladığı kaftan da büyük dikkat çekti. Nurkan Kemalbay ise, Bagozza Milano imzalı damatlığı içinde oldukça şıktı. Genç çift dillere destan düğün törenin ardından, bayram tatilini de birleştirerek balayı rotasını Maldivler'e çevirdi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.