Tekne tutkunları Boğaz'da buluştu

Dünyanın en ünlü süperyat üreticilerinden Majesty Yachts'ın, Türkiye distribütörü B%C Marine Boğaz'da bir davet verdi. Tekne tutkunlarını buluşturan davette markanın yeni modelide tanıtıldı.

Tekne tutkunları Boğaz'da buluştu

Dünyanın en iyi süperyatları arasında bulunan Majesty Yachts, dünyanın en seçkin yat fuarları arasında bulunan Cannes ve Monako Boat Show'larına katılım öncesi İstanbul Boğazı'nın eşsiz atmosferinde, Çırağan Palace Kempinski'de özel bir gösterime ev sahipliği yaptı. Majesty Yachts özel tekne koleksiyonunu Türkiye'de başarıyla temsil eden yat distribütörü B&C Marine tarafından gerçekleştirilen buluşmaya, Majesty Yachts Satış Başkanı Notis Menelaou da katıldı. Dünyanın en iyi 10 süperyat üreticisi listesinde yer alan süperyat ve yat markası Majesty Yachts'ın İstanbul'da yaptığı ön buluşmada, davetliler, fuara katılacak olan Majesty 110 modelini yakından inceleme ve deneyimleme fırsatı buldu.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.