Büyük aşkta mutlu son

Uzun süredir mutlu birliktelikleriyle dikkat çeken Bensu Soral-Hakan Baş çifti, iş, sanat ve cemiyet hayatından ünlü isimlerin katıldığı görkemli bir düğün töreniyle dünya evine girdi.

Büyük aşkta mutlu son

Soner Gömleksiz

Başarılı oyuncu Bensu Soral ve iş adamı Hakan Baş, yakın dostlarının ve iş, sanat dünyasından ünlü isimlerin katıldığı düğünle geçtiğimiz hafta Four Seasons Hotel İstanbul at the Bosphorus'ta evlendi. KM Events'in organizasyonunu üstlendiği düğünde, Bensu Soral'ın nikah şahitliğini Mustafa Sandal ve Bedirhan Soral, Hakan Baş'ın şahitliğini ise; Mehmet Ali Aydınlar ve Enver Yücel yaptı. Bensu Soral, Tuvana Büyükçınar imzalı iki ayrı gelinliğiyle göz doldururken, Hakan Baş'ın tercihi ise 'Serdar London by Serdar Uzuntaş' imzalı smokin oldu. Oldukça eğlenceli geçen düğünde, önceden çalıştıkları dansla büyük alkış alan çift, sonrasında Berkay'la birlikte sahneye çıktı. Bensu Soral'ın, Berkay'la yaptığı rap performansı büyük beğeni topladı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.