Turkcell Platinum Bosphorus Cup'ta ünlü geçidi

Türkiye'nin uluslararası arenadaki en önemli ve uzun soluklu spor organizasyonlarında Turkcell Platinum Bosphorus Cup, cemiyet ve iş dünyasının ünlü isimlerini Feriye Palace'ta bir araya getirdi.

Turkcell Platinum Bosphorus Cup'ta ünlü geçidi

Melih Türk, Mehmet Üstündağ


İstanbul Boğazı'nın yelkenlilere açıldığı en büyük organizasyon Turkcell Platinum Bosphorus Cup, iş, sanat ve cemiyet dünyasından birçok önemli ismi bir araya getirdi. Boğaz'da düzenlenen Yarış İzleme Partisi'ne Özlem Kaymaz ve Tara De Vries, Demet Şener ve Aslı Hatemi, Vedat ve Esra İnceefe, Cansen ve Aden Kut, Eda Taşpınar, Sitare Kalyoncuoğlu, Hande Acar, Gül Gölge ve Ali Saygı, Yelda ve Umut Güral ile Nejdet ve Emel Ayaydın gibi ünlü isimler katıldı. Türkiye'nin uluslararası arenadaki en önemli ve uzun soluklu spor organizasyonlarından biri olan Turkcell Platinum Bosphorus Cup'ı yerinde izlemek için birçok ünlü soluğu Boğaz'da aldı. Turkcell Genel Müdür Yardımcısı İsmail Bütün ve Org Sports kurucusu Orhan Gorbon'ın ev sahipliğindeki Yarış İzleme Partisi cemiyet, sanat ve iş dünyasından birçok ünlü ismi bir araya getirdi.

Feriye Palace'da düzenlenen partide, birbirinden ünlü davetliler, Boğaz'ın eşsiz güzelliği eşliğinde bir yandan yelkenlileri izlerken, bir yandan da keyifli atmosferin tadını çıkardılar.

Partide en çok ilgiyi, şampiyon ekibe verilecek ve ünlü tasarımcı Can Yalman tarafından tasarlanan 7 kilo ağırlığındaki gümüş kupa gördü. Davetliler, kupayla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.