'Bir Kahve Molası' için buluştular

Türk Kahvesi Kültürü ve Araştırmaları Derneği, 'Bir Kahve Molası' isimli alışveriş etkinliğiyle seçkin markaları, tasarımcıları ve seramik sanatçılarını bir araya getirdi.

'Bir Kahve Molası' için buluştular

Melih Türk

2008 yılından bugüne Türk kahvesi kültürünü, yaşayan bir değere ulaştırmak amacıyla önemli çalışmalara imza atan Türk Kahvesi Kültürü ve Araştırmaları Derneği (TKKAD), gerçekleştirdiği 'Bir Kahve Molası' alışveriş etkinliğinde ev dekorasyondan moda markalarına, tasarımcılardan seramik sanatçılarına birçok ismi buluşturdu. Türkiye'nin en başarılı isimlerini konuşmacı olarak ağırlandığı şenliğe, cemiyet hayatının ünlü isimleri de katıldı. Misafirler, yeni sezonu keşfedip alışveriş yaparken, kahve tadımı da gerçekleştirdiler. Ayrıca etkinlikte, rehber, seyahat yazarı ve tarihçi Saffet Emre Tonguç, 'Kahve: Topraktan Fincana' adlı kitabıyla dünyanın en iyi kahve kitabı ödülüne değer görülen Cenk Girginol ve ünlü yiyecek içecek danışmanı Osman Serim'den oluşan konuşmacılar tecrübelerini ziyaretçilerle paylaştı. Zorlu Performans Sanatları Merkezi Meydan Fuaye'de gerçekleşen etkinlikte 70'e yakın farklı ve özel marka ziyaretçilere hizmet verdi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.