Erken doğan bebekler için alışveriş yaptılar

Erken doğan bebekleri yaşatma derneği, projelerine kaynak sağlamak için geçtiğimiz hafta bir alışveriş şenliği düzenledi. Şenliğe cemiyet hayatının yardımsever isimleri katıldı

Erken doğan bebekler için alışveriş yaptılar


Gamze Keçeli

2011 yılından bu yana erken doğan bebeklerin ölümlerine engel olmayı amaçlayan ve üç ayrı ilde yeni doğan üniteleri açan Erken Doğan Bebekleri Yaşatma Derneği (Er-Do-Der) projelerine kaynak sağlamak için şık bir alışveriş etkinliği düzenledi. Etkinliğe, iş, cemiyet ve sanat dünyasından birçok ünlü isim katıldı. Etkinlik Er-Do-Der Başkanı Canan Göztepe ve Er-Do-Der yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğinde gerçekleşti. Canan Göztepe, stantları tek tek dolaşarak stant sahiplerine hem destekleri için teşekkür etti hem de iyi satışlar diledi. Raffles Hotel'de düzenlenen alışveriş şenliğine, birçok ünlü marka da stant açarak destek verdi. Etkinlikteki satışlardan elde edilen gelir, devlet hastanelerinde yeni doğan yoğun bakım üniteleri açılması için kullanılacak.


Merve Balbaki, Figen Babaoğlu, Ceren Babaoğlu Arat


Gülnur, Naz Kamaşak

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.