Londra'nın eşsiz projesi tanıtıldı

Londra'da yer alan önemli bir gayrimenkul projesi, İstanbul'da düzenlenen bir davetle iş ve cemiyet hayatının ünlü isimlerine tanııldı

Londra'nın eşsiz projesi tanıtıldı

Soner Gömleksiz

Londra'da nehir kıyısına konumlanan yaşam ve konforun tasarımla buluştuğu Chelsea Creek konutları, İstanbul'da iş, cemiyet ve sanat dünyasının önde gelen isimlerine çok özel bir davet eşliğinde tanıtıldı. Şehir hayatının keyifle sürdürebileceği bir yaşam alanı sunan Chelsea bölgesinde yer alan prestijli proje, uluslararası ünlü emlak yatırım danışmanlığı veren Allytta'nın imzasını taşıyor. Allytta'nın kurucusu Neşe Alex Jenkins'in ev sahipliğinde Spago'da gerçekleşen davete ilgi büyüktü. Proje hakkında detaylı bilgi alan konuklar, adeta Londra rüzgarını İstanbul'da hissetti. Mimari ödül sahibi Squire and Partners tarafından tasarlanan Chelsea Creek, ortak kullanımlı nehir manzarası, özel peyzajlı bahçeleri, fitness salonu, modern yüzme havuzu, SPA, sauna, buhar ve dinlenme odasıyla muhteşem bir yaşam alanı sunuyor.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.