Ünlü işbirliğine eğlenceli sunum

Ünlü bir moda markasının yeni tasarımcı işbirliği, eğlenceli bir sunumla tanıtıldı. Tanıtım daveti, moda tutkunu ünlü isimleri bir araya getirdi

Ünlü işbirliğine eğlenceli sunum

Soner Gömleksiz

Dünyanın en sevilen moda markalarından H&M, yılın merakla beklenen moda olaylarından biri olan tasarımcı işbirliğini bu yıl, tasarımlarında pop enerjisini taşıyan İtalyan ikonik marka Moschino ve modanın popüler çocuğu olan markanın Kreatif Direktörü Jeremy Scott ile gerçekleştirdi. Uluslararası lansmanı New York'ta gerçekleşen koleksiyon, Global Sanat Galerisi Karaköy'de eğlenceli bir parti ile Türk moda dünyasına tanıtıldı. H&M Türkiye İletişim Müdürü Pelin Atay Kuran'ın ev sahipliği yaptığı parti, moda, televizyon ve müzik dünyasından birbirinden ünlü isimleri ağırladı. Davetliler, Berk Büyükakın ve Csquared Kızları'ndan oluşan DJ triosu'nun özel performansıyla lansman boyunca dans etti. Konuklar, Türkiye'de koleksiyonu ilk defa inceleme şansı yakaladılar. Moschino 8 Kasım'da dünya çapında seçili mağazalarda ve hm.com'da satışa sunulacak.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.