Dans+1 grubunun gösterisi çok beğenildi

Down Sendromu Derneği'nin Hiton İstanbul Bomonti ile birlikte kurduğu Dans+1 grubunun performansı büyük ilgiyle izlendi. Konuklar downlu gençlere jayran kaldı.

Dans+1 grubunun gösterisi çok beğenildi

Mehmet Üstündağ

Down sendromlu bireylerin her alanda karşılaştıkları ayrımcılık ile mücadele ederek, fırsat eşitliği sağlamak amacıyla çalışan Down Sendromu Derneği, Hilton İstanbul Bomonti ile başlattığı 'Dans+1' projesiyle dansa artı bir değer katmaya hazırlanıyor. Dans ritimleriyle hayatlarına değer katan ve izleyicilerini kendilerine hayran bırakan Down sendromlu 16 gençten oluşan 'Dans+1' grubu, şimdi özel davetlerden gelecek teklifler için gün sayıyor. Grubu tanıtmak için geçtiğimiz hafta yapılan davet, büyük ilgi gördü. Her hafta pazar günü buluşarak uzman bir eğitmen eşliğinde salga dersleri alan 'Dans+1' grubunun gösterisi, davete katılan cemiyet hayatının ünlü isimleri tarafından hayranlıkla izlendi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.