Dünya yıldızlarından büyük yardım

Her yıl gerçekleşen Baby2Baby Gala, bu yıl 7. defa Los Angeles'te gerçekleşti. Dünyaca ünlü yıldızların buluştuğu gala yemeğinde şıklık yarışı yaşandı

Dünya yıldızlarından büyük yardım

Yönetim kurulunda Jessica Alba, Julie Bowen gibi isimlerin yer aldığı Baby2Baby Vakfı, geleneksel gala gecesini geçtiğimiz hafta 7. defa Los Angeles'te gerçekleştirdi. 0-12 yaş aralığında ihtiyaç sahibi çocuklara yardım etmek için kurulan vakfın bu yılki gala yemeği Malibu'da gerçekleşen yangında zarar gören aileler yararına gerçekleşti. Gala'nın bu yıl onurlandırılan ve 'Giving Tree ödülünün sahibi ise oyuncu Amy Adams oldu. Geceye katılan isimler arasında Jessica Alba, Olivia Munn, Olivia Wilde ve Jennifer Garner gibi Hollywood'un önemli isimleri vardı. Şıklıklarıyla dikkat ççeken yardımsever yıldızlar, ihtiyaç sahipleri için kullanılacak projeler için yaklaşık 4 milyon dolar topladılar.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.