Evlilik yolunda ilk adımı attılar

Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören'in kızı Yelda Demirören ile Merhum iş adamı Hasan Kalyoncu'nun oğlu Haluk Kalyoncu, geçen hafta nişanlandı. Çiftin yüzüklerini, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan taktı

Evlilik yolunda ilk adımı attılar


Yelda, Revna Demirören, Emine-Recep Tayyip Erdoğan, Yıldırım, Erdoğan Demirören, Haluk Kalyoncu

Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören'in kızı Yelda Demirören, merhum işadamı Hasan Kalyoncu'nun oğlu Haluk Kalyoncu ile evlilik yolunda ilk adımı geçtiğimiz hafta attı. Haluk Kalyoncu'nun annesi Nevin Kalyoncu ve işadamı Cemal Kalyoncu, Adnan Kalyoncu, Faruk Kalyoncu ile eşleri ve çocuklarının katıldığı, Demirören Ailesi'nin Kuzguncuk'taki yalısında yapılan nişan töreninde genç çiftin nişan yüzüklerini Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan taktı. Maliye ve Hazine Bakanı Berat Albayrak ve eşi Esra Albayrak, Turkuvaz Medya CEO'su Serhat Albayrak ve eşi Şule Albayrak da nişan törenine katıldı. Demirören ve Kalyoncu Aileleri'nin yakın dostları, nişan töreninde mutlu anlara eşlik ederken, genç çifte de bol bol mutluluk diledi.


Reyhan Kalyoncu, Revna, Yelda Demirören, Haluk, Cemal Kalyoncu, Yıldırım Demirören

Demirören Ailesi'nin Kuzguncuk'taki yalısında yapılan nişan töreninde genç çifti, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan yalnız bırakmadı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.