Sağlık elçileri Eskişehir'de

Etkinlikleriyle binlerce kişiye ulaşan Çaba Derneği'nin, Sanofi Pasteur2un sponsorluk desteği ile başlatılan 'Evimizin sağlık elçisi' projesi Eskişehir'e konuk oldu

Sağlık elçileri Eskişehir'de


Balçiçek İlter, Begüm Kütük, Saba Tümer

Toplumun her alanında gerçekleştirdiği yardım faaliyetleri ile bugüne kadar pek çok projeye imza atan ÇABA Derneği, Sanofi Pasteur işbirliğiyle başlattığı 'Evimizin Sağlık Elçileri' projesi kapsamında önlenebilir hastalıklara dikkat çekmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Eskişehir Büyükşehir Belediyesi desteği ile Eskişehir'de Balçiçek İlter'in moderatörlüğünde gerçekleşen eğitime; oyuncu Begüm Kütük, sunucu Saba Tümer ve alanında uzman doktorlar katıldı. ÇABA Başkanı Özlem Zehebi, yönetim kurulu üyeleri, ÇABA gönüllüleri ve Sanofi Pasteur yöneticilerinin ev sahipliğinde gerçekleşen etkinliğe Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, eşi Seyhan Büyükerşen ve cemiyet hayatından ünlü isimler katılım gösterdi.


Özlem Cankurtaran, Sedefhan Oğuz, ÖZlem Zehbi

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.