Ünlü isimler podyuma çıktı

Tasarımcı Zeynep Kartal, özel bir defile gerçekleştirdi. Defilenin sürprizi, ünlü modellerle birlikte podyuma çıkan isimlerdi.

Ünlü isimler podyuma çıktı

Melih Türk

Dünyaca ünlü isimlerin tercih ettiği, İngiltere'de yaşayan Türk tasarımcı Zeynep Kartal, Ekba Holding ana sponsorluğunda ve Kuzu Grup'un desteğiyle, İngiltere Konsolosluğu'nda ilk performans defilesini, her biri kendi alanında öne çıkan 24 kadınla gerçekleştirdi. Uğurkan Erez'in kareografisini yaptığı defilede, Zeynep Yılmaz, Cansen Yeni Kut, Işıl Reçber, Gökçe Çil gibi ünlü isimler Kartal'ın tasarımlarını taşıdı. Performansın finalinde ise Süperstar Ajda Pekkan, Zeynep Kartal ile podyumda yürüdü. Defilenin ardından ünlü İngiliz yıldız Victoria Ekanoye sahneye çıktı. Gecede, Birleşik Krallık Türkiye Büyükelçisi Dominick Chilcott ve İngiltere İstanbul Başkonsolosu Judith Slater da bir konuşma yaptı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.